maj 24, 2024

Mina tips på bra bröllopspresenter med temat champagne

Efter egen erfarenhet så vet jag: Att gå på bröllop utan en present kan kännas pinsamt och obekvämt, särskilt om man känner brudparet väl. Om du letar efter den perfekta bröllopspresenten för någon som älskar champagne, lyx och glamour, har jag några förslag som garanterat kommer att imponera på mottagaren. Ifall de aldrig ägt några finare glas så kan det vara värt att tipsa dem om min guide om hur man bäst diskar champagneglas utan att de går sönder! Här är några riktigt bra förslag på en bröllopspresent för någon som älskar champagne, lyx och glamour – precis som jag själv:

 1. En exklusiv flaska champagne: Det finns många olika märken och varianter av champagne, men om du verkligen vill visa upp din känsla för lyx och glamour, kan du överväga att köpa en flaska av en av de mest prestigefyllda märkena, som exempelvis Krug, Dom Perignon eller Cristal. En flaska champagne från något av dessa märken kommer säkerligen att uppskattas av någon som älskar lyx.
 2. Ett set med champagneglas: Att dricka champagne ur vanliga glas kan ta bort en del av dess glamour. För att verkligen imponera på någon som älskar champagne och lyx, överväg att köpa ett set med exklusiva champagneglas, som exempelvis de handgjorda Baccarat-glasen eller de vackra glasen från Waterford.
 3. En champagnekylare: För att hålla champagnen sval och fräsch, behöver du en riktigt bra kylare. En champagnekylare av hög kvalitet, tillverkad av exempelvis silver eller kristall, kan verkligen ge en känsla av lyx och glamour.
 4. En resa till Champagne-regionen: Om du verkligen vill skämma bort någon som älskar champagne och lyx, kan du överväga att ge bort en resa till Champagne-regionen i Frankrike. Här kan man besöka några av de mest prestigefyllda champagnehusen och få en rundtur i vingårdarna, vilket är en upplevelse som garanterat kommer att bli minnesvärd.
 5. En champagneprovning: Om du inte har möjlighet att ge bort en resa till Champagne, kan du överväga att ge bort en champagneprovning istället. Det finns många som arrangerar champagneprovningar runt om i världen, så du kan enkelt hitta en som passar din budget och som garanterat kommer att bli en lyxig upplevelse för mottagaren.
image Mina tips på bra bröllopspresenter med temat champagne
Clinking champagne glasses clipart, food”/ CC0 1.0

Tips på andra bröllopspresenter som kan uppskattas av bröllopsparet

 1. Pengar eller presentkort: Många par uppskattar att få pengar eller presentkort som de kan använda för att köpa det de behöver eller önskar sig.
 2. Personliga och graverade föremål: Exempelvis en graverad smycke, en monogrammad handduk eller en personlig fotobok.
 3. Upplevelser: Ge dem en minnesvärd upplevelse, som en weekendresa, en spabehandling eller en middag på en fin restaurang.
 4. Hushållsartiklar: Praktiska gåvor till hemmet, såsom köksredskap, porslin eller vitvaror, kan vara användbara och uppskattade.
 5. Konst och inredning: Ett vackert konstverk, en unik inredningsdetalj eller eleganta ljusstakar kan bidra till att skapa en hemtrevlig atmosfär. Varför inte en muminkopp, vars populäritet jag skrivit om i en annan artikel!
 6. Bröllopsresor: Om paret planerar en bröllopsresa kan du bidra genom att bidra till resekostnaderna eller boka en speciell aktivitet eller utflykt åt dem.
 7. Registrerade presenter: Om paret har en bröllopslista eller registrerade presenter kan du välja något från den listan som passar din budget och deras önskemål.

Kom ihåg att det är tanken som räknas, och det viktigaste är att välja en present som du tror att paret kommer att uppskatta och ha nytta av i sitt nya liv tillsammans.